Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 sep. 14:36

Peugeot xps

12 000 kr
16 000 kr
Beskrivning
Tjena! Tänkte sälja min moped då jag har tröttnat. Det är en Peugeot xps från 2005 som jag ägt i ungefär ett år. Elen funkar som den ska. Am6 motor. Det som är gjort på den: Nylackad sving, bakram, stöd, avgasrör och massa annat små saker. Nybytta lameller och tryckfjädrar i kopplingen så den tar riktigt bra! Ny kylarvätska. Ny växellåds olja. Ny olja och packningar i gafflarna. Bromsbeläggen är nya sen två månader. Dekalkit. Ny rensad förgasare. Defekter: Spräckt bak kåpa men lite lagad. Ingen plugg i avgasröret, går i 60km/h. Följer med en låda med original och extra grejer. Pris diskuteras på plats! Skicka sms när som, men ring inte före 17:00. MVH Vidar.
Säljes av
Vidar
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer