Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 dec. 11:11
NISHIKI Touring Master 7-vxl - svensktillverk
6 995 kr
Beskrivning
Svensk designad hantverksbyggd kvalitetscykel, byggd i Göteborg och anpassad för våra svenska förhållanden. Nishiki Touring Master är en bekväm och komfortorienterad sportcykel. Touring Master är utformad för att rulla bekvämt med dess sportegenskaper, också perfekt för motionscykling på fritiden. Ram: Aluminium Färg: Svart Hjulstorlek: 28" (700) Ramstorlekar: 19" (finns även tillgänglig i 21") Växlar: Shimano Altus 8-vxl Bromsar: Rullbroms - mekaniska skivbromsar Hjul/däck: Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×32 Vikt: 13,3 kg 3 månaders gratis SOLID-försäkring ingår alltid vid köp av cykel hos oss, då godkänt lås finns på cykeln eller monteras i samband med köp. Välkommen till BIKEPOINT Cykel & Fritid, Plankgatan 3 för en visning och en provtur! NISHIKI - Svensk design & småskaligt hantverk: Nishiki gör cykling till en upplevelse. När vi bygger våra cyklar gör vi det med ett större mål än att tillverka och sälja produkter. Vi har en ambition att göra cykling roligare och smidigare, att varje detalj och varje komponent ska vara noga utvald för att maximera din känsla bakom styret. Nishiki har sina rötter i Kobe i Japan och historien om det svenska Nishiki började redan 1981 på företaget Kawamura med import av landsvägsramar. Idag äger vi rätten till varumärket själva och försöker att kombinera hantverkstraditioner, moderna material, nyskapande design och kompromisslös funktion i en liten verkstad på Hisingen i Göteborg. Samtliga cyklar är helt och hållet framtagna för våra svenska förhållanden och ska ge dig körglädje varje dag. Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av både detaljer och modeller. I vår verkstad där vi bygger många av modellerna, finns inget löpande band, bara rent och skärt hantverk. Men så drivs också Nishiki av eldsjälar som älskar cyklar.
Säljes av
BIKEPOINT Cykel & Fritid AB
BIKEPOINT Cykel & Fritid ABBesök vår butikssidawww.bikepoint.nu/
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen.I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
BIKEPOINT Cykel & Fritid AB
Komplett Cykel- & Fritidsbutik med inriktning på Cykel, El-cykel, El-mopeder, tillbehör & reservdelar, service & reparationer. Skridskoslipning. Professionell o personlig rådgivning vid val av cykel. Vi utför även BikeFit (personlig inställning av din cykel). Komplett verkstad som utför all slags service & reparationer av cykel, elcykel och elmoped.
Mer information hittar du på http://www.bikepoint.nu/