Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 okt. 12:42
NISHIKI Lite 7-vxl - Svensk kvalitetscykel
7 195 kr
Beskrivning
Svensk designad hantverksbyggd kvalitetscykel, byggd i Göteborg och anpassad för våra svenska förhållanden. Nishiki Lite är en lätt sportcykel. Lite kompromissar aldrig när det kommer till design och funktionalitet. Detta gör Lite perfekt för dig som cyklar dagligen, till och från arbetet eller väg på fritiden. Ram: Aluminium Färg: Mattsvart/orange Hjulstorlek: 28" (700) Ramstorlekar: 18", 20", 22" och 24" Växlar: Shimano Nexus 7-vxl Bromsar: Rullbroms Hjul/däck: 700Cx32 Antipuncture 3 månaders gratis SOLID-försäkring ingår alltid vid köp av cykel hos oss, då godkänt lås finns på cykeln eller monteras i samband med köp. Välkommen till BIKEPOINT Cykel & Fritid, Plankgatan 3 i Ronneby för en visning och en provtur! NISHIKI - Svensk design & småskaligt hantverk: Nishiki gör cykling till en upplevelse. När vi bygger våra cyklar gör vi det med ett större mål än att tillverka och sälja produkter. Vi har en ambition att göra cykling roligare och smidigare, att varje detalj och varje komponent ska vara noga utvald för att maximera din känsla bakom styret. Nishiki har sina rötter i Kobe i Japan och historien om det svenska Nishiki började redan 1981 på företaget Kawamura med import av landsvägsramar. Idag äger vi rätten till varumärket själva och försöker att kombinera hantverkstraditioner, moderna material, nyskapande design och kompromisslös funktion i en liten verkstad på Hisingen i Göteborg. Samtliga cyklar är helt och hållet framtagna för våra svenska förhållanden och ska ge dig körglädje varje dag. Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av både detaljer och modeller. I vår verkstad där vi bygger många av modellerna, finns inget löpande band, bara rent och skärt hantverk. Men så drivs också Nishiki av eldsjälar som älskar cyklar.
Säljes av
BIKEPOINT Cykel & Fritid AB
BIKEPOINT Cykel & Fritid ABBesök vår butikssidawww.bikepoint.nu/
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
BIKEPOINT Cykel & Fritid AB
Vi är en komplett Cykel- & Fritidsbutik med inriktning på Cykel, El-cykel, El-mopeder, tillbehör & reservdelar, service & reparationer. Professionell o personlig rådgivning vid val av cykel. Komplett verkstad som utför all slags service & reparationer av cykel, elcykel o elmoped. Vi erbjuder finansiering via Wasa Finans - upp till 24 månader räntefritt. Upp till 36 månaders delbetalning. Vi erbjuder även betalning via KLARNA där du kan välja om du vill betala via faktura inom 14 dagar eller dela upp din betalning på upp till 36 månader.
Mer information hittar du på http://www.bikepoint.nu/