Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 16:32

LendicUF - HP ProBook 640 G1 (Laptop 14) (128GB/250GB)

1 750 kr
Beskrivning
Vi säljer begagnade gröna datorer som är uppgraderade så att de håller modern standard. Denna modellen är en uppgraderad version med dekorplast på toppen. Detta är mer hållbart än den färg vi använt tidigare, och ger datorn en skönare känsla i handen. Datorn finns nu endast i en färg, men den klassiska färgen kommer att lanseras senare. Vi erbjuder denna nya modell för 1 750 kr om du vill ha en 128GB SSD. För en större 250GB SSD kostar det 271 kr extra! Specifikationer: Datortyp: Laptop, HP ProBook 640 G1 (14) CPU: i5-4200M 3.1GHz RAM: 8GB DDRL Lagring: 128GB/250GB (SSD) Operativsystem: Windows 10 Mer information om oss: https://lendic.xyz/ Mer information om denna produkt: https://support.hp.com/nz-en/product/hp-probook-640-g1-notebook-pc/5405392/ OBS: De priser som står på annonsen är de som gäller. Vi har satt priser så lågt som vi kan, och kan inte sänka det. Tack för att du förstår!
Om företaget
LendicUF är ett företag som köper in begagnade datorer, reparerar dom, uppgraderar dom så att de håller en modern standard. Vi genomför även kosmetiska uppgraderingar! Våra datorer kan skickas ifall det önskas. Kontakta oss gärna på vår mail: contact.lendic@gmail.com
Säljes av
LendicUF
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer