Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 apr. 12:07

Kässbohrer SLA3 Nordic

Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Nu har vi nya Kässbohrer Nordic trailer i lager. Maskinjumbo med 890mm körhöjd, BPW axlar, lastbock o Laxo containerlås för alla containers. Medstyrande sista axel o lyft på första. Aluminium ramper för pålastning. Lastförskjutning/Förstängning/ spårdubb i 63mm stakhål i 3 linor. Utdragbar 6m med flytande mellanbit. Förvaringslåda på klacken med 3 luckor för enkel åtkomst både uppifrån och sida. Lastbocken passar i alla containerlås. LED belysning. Belysta breddningsskyltarm.m Vi har finansiering/hyra på din trailer. Välkommen med din förfrågan, ring oss för offert.
Länk: oisyd
Säljes av
Olofssons i Syd
Olofssons i SydBesök vår butikssidawww.oisyd.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Olofssons i Syd
Vi har generalagenturen för NC trailer, Kässbohrer trailer och vårt eget märke Sydtrailer i Sverige. Vi är också auktoriserade återförsäljare för Manitou teleskoplastare, minilastare, och skidsteers. Välkommen att ringa oss gärna på 0454-32 12 40
Mer information hittar du på http://www.oisyd.se

Fler annonser från Olofssons i Syd