Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 jan. 18:31

DoorHan Garageportar

Beskrivning
!!!!!!!!!!!BYT GARAGEPORT INNAN DEN GAMLA GÅR SÖNDER!!!!!!!!!!!!!!!!! Är det dags att byta garageporten från den gamla tunga Vipporten,eller den gamla otäta takvikporten(carinport).Eller få bort dom gamla garagedörrarna.Byt till en snygg fullisolerad DoorHan takskjutport. Vi kan erbjuda en snygg fullisolerad takskjutport med motor i 12storlekar,5 stadardfärger till Monterat och Klartpris. Alla prudukter håller EU standard och är CE märkta. Porten är 40mm med bruten köldbrygga och fingerklämskydd lågt U-värde (1,14). Prisex,från 16 000 inkl moms och Rotavrag,Vid förutsättning att inga extraförstärkningar behöver göras vid montage.På extraarbete tillkommer pris enligt överenskommelse. En Garageport till Rätt Pris. Vi bygger även igen Carport för montering av garageport. Uppgradera din manuella takskjutport med en öppnare från BERNER. Kontakta oss gärna för Kosnadsfritt! hembesök och prisuppgift. Karlskrona,Ronneby,Karlshamn med omnejd. För mer info om DoorHan garageportar Besök gärna KRAFER.se. I samarbete med KRAFER SVERIGE AB. Vi kommer även att synas på HITTA.SE under garageportar södra Sverige.Vi finns även på Google. Följ oss på Instagram där ni kan se våra portmontage under Lennarth Bowin. Vi utför även montage om ni köpt porten själva av annat fabrikat.
Om företaget
Företaget startade sommaren 2014 och har bedrivit fastighetsservice men vi har mer och mer gott över till Försäljning och Montage av garageportar, Och byte av garageportar. Företaget innehar F:skatt. Vi finns i Karlskrona.
Säljes av
LB Allservice&Montage
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer