Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 nov. 05:28

Dethleffs ny kamrem

225 000 kr
Fakta
Miltal
16 500 - 16 999
Modellår
2002
Tillverkad
2002
Beskrivning
Säljes Husbil FIAT DETHLEFFS Advantage T 6541 Kamrem( olja och oljefilter) och kylskåp bytt november 2020. Nu säljer jag min Hjulia. Hon är en fin och funktionellt bra husbil med smart planlösning. Stort badrum som det funkar att duscha i, takfönster och rymligt badrumsskåp. Dubbelbädd ca 135 bred och där sover 2 vuxna bra, takfönster över sängen om man vill sova under stjärnorna. Bordet kan bäddas ner till ytterligare 2 sängplatser för vuxna vilket gör att det totalt finns 4 sängplatser. Det är 4 sittplatser vid bordet där det även finns ett takfönster. Bilen är reggad för 5 passagerare + förare, dvs totalt 6 personer i bilen under färd. Trelågig gasspis. Kylskåp med frysfack som går på gas, 12 volt eller 230 volt. Det finns 2 stycken gasflaskor P11 (2020). Manöverpanel för värme, cirkulationspump med mera är lättstyrd. Vattenburen Aldepanna som drivs med gasol eller 230 volt markström och fungerar utan problem. I drickvattentanken går det 70 liter. Toakassetten är en Thetford på hjul (Ny 2020) som man kan dra till latrintömningen utan att behöva bära den vilket gör att tömningen blir mindre tung. En garderob med stång + garderob med hylla + mindre förvaringsutrymmen samt ett större utrymme över hytten. Det finns ett litet kassaskåp gömt i en av förvaringshyllorna. Det finns myggdörr samt myggnät och rullgardiner för alla fönster och takluckor. Utifrån kommer man åt ett större förvaringsutrymme s.k. garage. Det finns ett cykelställ bak så det är inga problem att ta med familjens cyklar på semestern. Alternativt fästa en extra förvaringslåda. Stege upp till ett takräcke. Lastbilsreggad. Årsmodell 2002. Manuell växellåda, diesel med en tankvolym på 80 liter. AC i hytten, stereo, backkamera (Ny 2020), markis. Ny vit brandsläckare, brandvarnare och brandfilt (2020). Solcell finns installerad med en omkopplare (Ny 2020) som gör att man kan få ut 230 volt från solcellen. Perfekt om man fricampar och vill använda laptop, ladda mobiler, kamerabatterier, barnens spel med mera. Nya bodels-och motorbatteri (2020). Gasoltestad (2020). Bromsar och bromsrör bytta och så fick hon nya fina reg. skyltar (2020). Nytt (År 2020) är även vattenpump till bodelen. Nytt kylskåp är beställt och kommer att sitta i vid försäljningen. Har gått cirka 17 000 mil. Årsskatt 5642 kr betalas i februari, juni, oktober. Längd 6,70 m, bredd 2,23. Höjd 2,75 med TV-antenn. Tjänstevikt (faktisk vikt) 2760 kg, max lastvikt 640 kg, totalvikt 3400 kg, motoreffekt 94 kW. Körs med B körkort. Det finns en skada på kofångaren bak, inget som stör funktionen men ser lite tråkigt ut. Mer info och bilder finns på www.naturbloggen.eu Säljer Hjulia med sorg i hjärtat på grund av ändrade famljeförhållande. Hon är välskött, allt fungerar och hon är nybesiktad så det är bara att tuta och köra direkt :-D
Säljes av
Lohla-Marie De Bie
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer