Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 jan. 10:33

Vi säljer din Husbil

Beskrivning
Förmedling hos Terner Bil & Fritid i Hyssna innebär en hjälp där ni kan få eran husbil såld. Ska du sälja så hjälper vi dig gärna till en bra affär. Vi kommer att göra allt vi kan för att koppla ihop ditt fordon med rätt köpare så ni får så bra betalning som möjligt. Förmedlingsavgift Husbil (fast pris) 30 000 kr Lyckas vi ej sälja ert fordon kostar det inget förutom lämningsavgiften. Fast avgift vid lämning 1500:-. Så här går det till: Din Husbil genomgår en noggrann kontroll för att försäkra allt är i sin ordning inför försäljning. Eventuella fel åtgärdas eller deklareras. Professionella bilder används för att skapa en informativ och spännande annons. Blocket, Bilweb, BytBil, Facebook och vår hemsida används för att maximera exponeringen av din Husbil. Våra rutinerade säljare hanterar alla samtal/e-post och löser finansierings- och inbytesfrågor. Du slipper all kontakt! Utbetalning. När ditt fordon är betalt av köparen gör vi ägarbyten och överför pengar till ditt konto. Kunden ansvarar själv för fordonet under förmedlingstiden. Terner Bil & Fritid ansvarar ej för stöld/skadegörelse. Vi kommer att göra allt för att koppla ihop ditt fordon med rätt köpare och få så bra betalt som möjligt. Naturligtvis bestämmer du som säljare vilket lägstapris du accepterar. Men vi pratar också ihop oss i förväg om vilket pris fordonet bör ha för att vara attraktiv på marknaden. När fordonet sedan säljs debiterar vi den förutbestämd summan som räknas av från försäljningspriset. Kontakta oss på 0320715100 alt maila så hjälper vi dig!
Köpes av
Terner Bil & Fritid AB
Terner Bil & Fritid ABBesök vår butikssidawww.ternerbil.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Terner Bil & Fritid AB
BEGRÄNSADE ÖPPETTIDER. RING 0320-715100 FÖR ATT BOKA EN TID FÖR VISNING AV FORDONET! Adress Friared Ekhaga 51198 Hyssna Tel: 0320-715100 Betalning Bankdosa Swish & Bankväxel Vi tar ej kort Varmt välkomna **VI RESERVERAR OSS FÖR EV FELSKRIVNINGAR**
Mer information hittar du på http://www.ternerbil.se/

Fler annonser från Terner Bil & Fritid AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer