Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 maj 08:43

Vedklyv WS 90 - För 3-punkt eller pallgaffel

Beskrivning
Kanske marknadens mest genomtänkta och produktiva vedklyv för manuell produktion. Klyven är tillverkad i Norden. - Utmärkande för denna modell är att klyvkniven är hydrauliskt höj och sänkbar. - 2-hands säkerhetsmanövrering. - 2 hastigheter. - 70 cm kubblängd. - Extra stort vedbord som även fungerar som lock för klyven. - Uppläggningsplats för kubb på Cylinderns översida. - Pallgaffelficka för transport och användning i hop med last eller grävmaskin. - 4 - klyvning - 6 - delningskniv som tillbehör. - Ställbar klyvlängd. Detta är den snabbaste manuella vedklyv vi provkört. Ovanstående fördelar förenklar arbetet avsevärt jämfört med ordinära vedklyvar. Om man ej har tillgång till maskin med hydraulik, kan man beställa ett transportabelt hydraulaggregat av oss. ( Priserna på ett sådant börjar på 6 600 sek. exkl. moms / frakt ) Kontakta oss för ytterligare information. 0321-50053 www.cgnord.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CG Nord AB
Ring oss på tel: 0321-50053 - vxl. Vi säljer produkter inom Entreprenad - Lantbruk - Skogsbruk. Allt från enkla förbrukningsdetaljer till grävmaskiner i den högre kvalitetsklassen. Vi har även kul och unika produkter som passar dig som privatperson.
Mer information hittar du på http://www.cgnord.se

Fler annonser från CG Nord AB