Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 apr. 09:51

Vaillant Flexocompact bergvärme 5,3 Kw

56 800 kr
Beskrivning
Enastående värmepump för bergvärme, jordvärme eller komplettera med aroCOLLECT och kör på uteluft flexoCOMPACT är en värmepump med integrerad rostfri varmvattenberedare och inbyggd tillsatsvärme i form av en stegbar elpatron. Värmepumpen är uppbyggd kring ett innovativt koncept som inte bara gör den till vår mest effektiva värmepump den är också framtagen för att klara alla typer av energikällor, bergvärme, ytjordvärme, uteluft eller grundvatten. Detta gör Vaillant flexoCOMPACT unik. Samtidigt som vi tillvaratar alla bergvärmepumpens fördelar finns flexibiliteten att ansluta flexoCOMPACT till en utomhusdel för ett luft/vatten system. Framledningstemperatur upp till 65°C med kompressorn. I värmepumpen används köldmediet R410A, vilket är klor och freonfritt. Detta köldmedel skyddar inte bara miljön, den ökar också värmepumpens driftsäkerhet. Tillsammans med den unika EVI-kompressorn gör det stora fördelar vi modernisering även till äldre byggnader och att värmepumpen också fungerar optimalt mot ett radiatorsystem. Bästa scrollkompressor-teknologin med 10 års garanti Scrollkompressorn i flexoTHERM och flexoCOMPACT värmepumpar har 10 års garanti och är speciellt utvecklad med en särskild EVI teknik för användning i en värmepump som ständigt ger den mest effektiva driften med högsta verkningsgrad vid låga temperaturer i värmeanläggningen, vilket betyder minimala driftskostnader. Högsta årsverkningsgraden, SCOP flexoCOMPACT värmepumparna har tagits fram för att vara marknadens mest effektiva värmepumpar för bergvärme, jordvärme och luft/vatten system. För att nå den höga årsverkningsgraden har flexoCOMPACT utrustats med en rad komponenter som var och en tillhör de mest effektiva som finns att få tag på. Resultatet har blivit en värmepump med mycket hög årsverkningsgrad och därmed största möjliga besparing för våra kunder.
Säljes av
Ekovärme i Åmål
Ekovärme i ÅmålBesök vår butikssidawww.ekovarme.se/
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Ekovärme i Åmål
Kontakta oss gärna ang finansiering, vi finns tillgängliga på telefon 8-16 vardagar eller skicka ett mail så hör vi av oss.
Mer information hittar du på http://www.ekovarme.se/

Fler annonser från Ekovärme i Åmål