Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 mars 20:45

Uttern T53 / Mercury F100

353 200 kr
Fakta
Längd
5,23 meter
Beskrivning
Boka din Uttern T53:a nu i vinter för bästa villkor ! Uttern T53 som är en fröjd för ögat, är det senaste tillägget till Utterns T-serie. Med en total längd på 5,23 meter är den här båten den minsta i utterns bow rider-familj. Fören kan enkelt omvandlas till en solbädd genom att lägga ut dynor mellan sittplatserna i fören. Smarta förvaringsutrymmen som gör att du smidigt kan stoppa undan större föremål i en lucka i golvet eller i sittplatserna i fören, förvaring i konsolerna, ankar-och tampboxar samt förvaring för småsaker uppe på konsolen på babords sida. Motorval kommer vara upp till Mercurys 115hk. Med Mercury får du självklart också motordatainstrumentet (SmartCraft), ActiveTrim och AntiTheft system med som standard. Prisexemplet är med Mercury F100 samt det prisvärda Premium Edition paketet+Securmark+Motorlås+Startspärrsystem+Active trim. Bowriders från Uttern bjuder alltid på stor flexibilitet. Den eleganta, moderna T53 är lika trevlig för vattensportentusiaster som för partygäster och solälskare. I aktern sitter en snygg dragbåge för vattenskidor och wakeboard ovanför den kraftfulla, pålitliga Mercurymotorn. Med en 110-liters bränsletank har T53 störst bränslekapacitet i sin kategori, vilket betyder att du kan åka längre innan du behöver tanka. Den ligger också långt över genomsnittet i fråga om muskelkraft. Med en Mercurymotor från 80 och upp till 115 hk kan du åka riktigt långt, riktigt snabbt. På en av bilderna syns den smarta dragbågen som inte bara förenklar vattenskidåkningen utan även underlättar ombordstigning. Välkomna till Borås / Rångedala för din bästa Utternaffär !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer