Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 20:36

Uttern S59 / Mercury F115 CT "Lev.till våren"

399 000 kr
Fakta
Längd
5,84 meter
Beskrivning
Uttern S59 är en förbättrad och utvecklad produkt från den "gamla" succébåten Uttern S57. Uttern S59 är en flexibel och mångsidig dagbåt för både funktionella och roliga turer. I centerkonsolen finns det gott om plats att stuva undan packning, matvaror och andra inköp, eller en picknickkorg om ni ska vara ute på vattnet hela dagen. Med en total längd på 5,84 meter rymmer S59 bekvämt 6 personer. Det betyder att du har en mängd val: åk på en romantisk utflykt med din partner, ta med barnen på en utflykt eller bjud med dig några vänner. Vill du kunna använda båten oavsett väderlek? Välj då till en sprayhood med komplett kapell. Därmed kan du få en helt skyddad och avskärmad sittbrunn. Teknisk data; Langd: 5,84 m Bredd: 2,34 m Vikt (utan motor): 1 074 kg Max motor: 150 hk Toppfart: 41 knop Antal personer: 6 st Bränsletank: 160 l Prisexemplet är med Mercurys starka 2,1L motor på 115hk med den förstärkta och extra stryktåliga växelhuset, som tilläggsnamnet Command Thrust syftar på samt det smarta tillbehörspaketet Premium Edition med bl.a. Simrad GPS/ekolod, Marinstereo, LED-belysning, Bord, Förtöjningspaket, Dusch. Motorn är dessutom marknadens lättaste motor. Du får båten utrustad med Mercurys smarta Active Trim system. Välkommen till Borås/Rångedala för din bästa Utternaffär !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer