Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 mars 19:12

Uttern D70 2022

852 800 kr
Fakta
Längd
6,99 meter
Beskrivning
Kom och titta på en av marknadens populäraste daycuiser. I dagsläget (23/3) finns den i vår visningshall. Med Premium Edition paketet får man en fulländad daycruiser i 7 meters klassen. Modern skrovdesign och härlig tyngd i båten ger även vid grov sjö härliga sjöegenskaper. Det är bland annat det som gör denna modell till en marknadsledare i storleksklassen. Kasta loss för en dagstur eller en helg till sjöss. D70:s djupa sittbrunn inramas av den väl skyddande vindrutan så att du och dina besättningsmedlemmar skall färdas torrt och bekvämt under resan. De stora fönstren i ruffen ger ett enormt ljusinsläpp och bättre utsikt än någon annan båt i 7-metersklassen. Flexibilitet är ledordet för D70. Sittbrunnen erbjuder 3 olika konfigurationer av möblering, och du kan välja bland flera tillvalspaket och en lång rad av motorer från Mercury. D70 kommer med motorer från Mercury på upp till 300 hk vilket ger kontroll, kraft och prestanda i alla situationer. Stora fria ytor, rejäla räcken och stora badplattformar gör det enkelt och säkert att röra sig ombord. Den djupa sittbrunnen låter barnen vistas tryggt ombord och den rejäla vindrutan med vindrutetorkare ger gott skydd mot väder och vind. D70:s distinkta design gör båten sportig, elegant och modern på en och samma gång. Vad som särskilt fångar ögat är den moderna tvåfärgade instrumentbrädan, den svarta och stilfulla vindrutan och den mörkgrå eller kallbeige skrovfärgen. Tack vare smart planering finns det även integrerade armstöd med infällda mugghållare, ett smidigt men komplett pentry och ett dolt kapellgarage. Ruffen är luftig och rymlig med stora fönster och en hel del stuvfack för packning och utrustning. Passagerarna har det bra oavsett var de befinner sig ombord. I den stora sittbrunnen kan många vistas bekvämt, och här hittar du ett komplett pentry med diskho, spis med värmelock och kylskåp. Stora badplattformar gör det lätt att komma i och ur vattnet och via breda trappsteg rör man sig enkelt mellan sittbrunn och fördäck. Prisexemplet är med Premium Edition, Förlängda badplattformar, Elektriska trimplan och Mercurys nya sofistikerade V8 med AMS styrning på 250hk. Årsmodell på båt och motor är 2022 och leverans andra delen 2021 alternativt våren 2022. Vid en bokning idag slipper du kommande kraftiga prishöjningar. Välkommen att göra din bästa Utternaffär hos oss , Borås Marin & Motor i Rångedala.
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer