Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 feb. 19:18

Uttern D65 Premium Edition 2021

589 200 kr
Fakta
Längd
6,50 meter
Beskrivning
D65 kombinerar en elegant design med sportiga funktioner och smart utnyttjade ytor. Det är inte lätt att säga vem som får roligast du som kapten eller vänner och familjemedlemmar som följer med? Båten rymmer upp till 7 personer som kan njuta av livet ombord och sträcka ut sig i solen. Tydlig ombordstigningsyta gör det enkelt för alla passagerare att se var man går ombord, så att ombordstigningen kan se snabbt och säkert. När ni väl har kommit ombord är det lätt att gå från för till akter. Och när ni vill bada har ni tillgång till rymliga badplattformar. En ergonomisk instrumentbräda och djup sittbrunn gör att kapten, besättning och barn alltid är trygga och säkra. Breda trappsteg om babord gör det lätt att ta sig upp på fördäck. Denna unika design gör att det finns gott om utrymme i mitten av båten. Där hittar du en semitransparent skjutdörr som leder in i den U-formade ruffen som kan omvandlas till en bekväm dubbelkoj. Det finns gott om ljus och ventilation tack vare den ljusgenomsläppliga dörren, en öppningsbar ventil samt en skylight. Förarplatsen kan utrustas med SmartCraft-instrumentering och en avancerad 9-tums GPS. Paketpriset är med Mercurys urstarka 3,0L motor på 150hk och det förmånliga Premium Edition paketet som innehåller Dusch, Kyskåp, Simrad GPS+ekolod, Marinstereo, Gasspis. LED-belysning, Förtöjningspaket. Man kan också välja Mercury F200 V6 eller F225 V6. Boka din båt i vinter för möjligheten till leverans i vår ! Total längd 6,28 m Skrovlängd 6,2 m Total bredd 2,46 m Höjd över vattenytan 1,43 m Båtvikt utan motor 1234 kg Max motorvikt 239 kg Max belastning (Personer, utrustning, motor) 845 kg Rigglängd XL Max motoreffekt 225 hp (165 kw) För fler bilder och priser på de olika tillbehörspaketen , se vår hemsida www.borasmarin.se
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer