Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 jan. 08:49
Utförsäljning på sista huv vagnen L1000
28 900 kr
34 615 kr
Beskrivning
DEMO utförsäljning .Fogelstas storsäljande Proffsvagn som går att lita på i många trogna år.Helsvetsat chassi och varmgalvat i 400 grader. Flakmått 128x258x80(inv höjd huv) totvikt 1000 kg & maxlast 760 kg Både huv och vagn är konstruerade att hålla länge & tåla tuffa tag. Välkommen till Vackra Ed för er bästa släpvagnsaffär. Släpdelen i vår butik har öppet Vard 8-17. Den nya 3 åriga Garantin gäller givetvis även denna vagn . Enl överenskommelse även helg om möjligt. Ord pris 35615:- ink moms Nu prissänkt. Passa på innan prishöjningen till Nyår. omg lev
Säljes av
Alvar Jacobsson AB
Besök vår butikssidawww.ajacobsson.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Alvar Jacobsson AB
Vi är en Fogelsta Partner Återförsäljare vilket betyder att vi har kunskap om regler och alla typer av vagnar som vi säljer & garanterar att när du köper vagn av oss så gäller garantin & vi utför även service och renoveringar av släpvagnar . Vi byter in gamla vagnar till ett bra och rimligt pris . Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse.Välkommen till oss för din bästa släpvagnsaffär någonsin.
Mer information hittar du på http://www.ajacobsson.se