Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 jan. 09:49
Utförsäljning Demo /Fogelsta 2260WSUB750 Ob
21 900 kr
Beskrivning
Endast 2 lagervagnar kvar för omg leverans/Skynda skynda ?? Äntligen kommer Fogelstas obromsade storsäljare med grind & tippfunktion. Flakmått 258x153x26 + Nätgrind 80cm Totvikt 750 kg & Maxlast 490 kg- grind ca 60 kg. En kanonvagn för er som vill ha en obromsad vagn men ändå en kraftig vagn & Grind. En Nyhet i Sverige ! Uppkörningsramp ingår på denna tippbara vagn se bild 2 Det som är speciellt med just denna vagn är att den är obromsad och är bredare än en vanlig vagn & har en inbyggd uppkörningsramp och grind. Ordpris 24 478:- ink moms. Välkommen till Ed för er bästa släpaffär. Ord pris ink grind 23 580:- Dessa 2 vagnar och en del andra-18 vagnar kan köpas till kraftigt reducerade priser , Numera 3 års garanti på alla nya vagnar(och DEMO Vagnar) Välkommen till Ed för en riktigt bra släpaffär. Passa på innan prishöjningen.
Säljes av
Alvar Jacobsson AB
Besök vår butikssidawww.ajacobsson.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Alvar Jacobsson AB
Vi är en Fogelsta Partner Återförsäljare vilket betyder att vi har kunskap om regler och alla typer av vagnar som vi säljer & garanterar att när du köper vagn av oss så gäller garantin & vi utför även service och renoveringar av släpvagnar . Vi byter in gamla vagnar till ett bra och rimligt pris . Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse.Välkommen till oss för din bästa släpvagnsaffär någonsin.
Mer information hittar du på http://www.ajacobsson.se