Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 maj 08:58

Trädklipp, Energiklipp, ATV

Beskrivning
Energiklipp / Trädklipp Denna trädklipp är framtagen för att passa de lite mindre skogsvagnarna, som är lämpade för ATV, fyrhjulingar, och mindre traktorer mm. Passar de mindre kranarna/rotatorerna med std 40 tapp. Kan även fås med 50 hylsa. Ett hett tips är att den gör sig mycket bra även på den mindre grävaren, om man hänger den i kranbom. För röjning av sly, energiskog, och lättare gallring av träd med en stamdiameter på upp till 12 cm. Vi har varianter av trädklippar som är färdiga för både minigrävare och minilastare. Kontakta oss för ytterligare information. 0321-50053 www.cgnord.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CG Nord AB
Ring oss på tel: 0321-50053 - vxl. Vi säljer produkter inom Entreprenad - Lantbruk - Skogsbruk. Allt från enkla förbrukningsdetaljer till grävmaskiner i den högre kvalitetsklassen. Vi har även kul och unika produkter som passar dig som privatperson.
Mer information hittar du på http://www.cgnord.se

Fler annonser från CG Nord AB