Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 maj 12:50

Tillfälle demo Karnic SL 600 vi tar inbyte

475 000 kr
Fakta
Längd
6,70 meter
Beskrivning
Nu säljer vi vår visning/demobåt, en Karnic SL 600 som är fullutrustad med allt. Motor Selva EFI 115 XSR fourstroke. Ankarspel från Lewmar, dubbla badplattformar, Badstege, Pentry med en gasolplatta och spolvatten, Dusch på badbrygga, Plotter/Ekolod med Sjökort från Garmin, Två kojer i cabin och en porta porti. Båten är också utrustat med ett tvådelat nytt helkapell från Västkustkapell. Förtöjningsgods, fendrar etc. medföljer. Båten har en klass 3 stävögla, Solbädd och Teakbord. Skrovet är vacuminjicerat och har fantastiska sjöegenskaper. Mer information och visning av detta mycket prisvärda båtpaket kontakta Vänersborgs gästhamn och marina Se också mer information på www.vanersborgsmarina.se Allt är i nyskick med förmånliga garantier Vi kan ta ev. inbyte segelbåt el. motorbåt Vid köp av detta objekt kan vi erbjuda förmånlig finansiering via för samarbetspart Swedbank Finans Vi är medlemmar i Sweboat
Om företaget
Vänersborgs gästhamn och marina en fullservicemarina med Båtförmedling, Båt-Båttillbehörsbutik, Vinterförvaring, Gästhamn och Båtplatser centralt i Vänersborg vid Vänerns sydspets.
Säljes av
Vänersborgs Gästhamn och Marina
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på