Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 nov. 17:56
Terhi 450 C "Höstpris"
95 000 kr
Fakta
Längd
4,50 meter
Beskrivning
Vi säljer vårt sista exemplar av Terhi 450 C med Honda BF40. Det finns möjlighet att välja Mercury F30 ELPT EFI. Båten är utrustad med Självläns, Motorlås, Securmark stöldfskyddsmärkning, Bränsletank, Badstege, Motorinstrument m.m. Med Hondas elektroniskt bränsleinsprutade BF40 får du extra kraft. Motorn är byggd på samma motorkonstruktion som Honda 50. Önskar ni bra paketpris med 80km/h trailer så kan vi erbjuda alla tre stora släpvagnsfabrikaten i Sverige just nu !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se