Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 feb. 19:18

Terhi 450 C - 2021

55 800 kr
95 000 kr
Fakta
Längd
4,50 meter
Beskrivning
Terhi 450 C är en stug- och allmänbåt med sidopulpet. Den är väldigt stabil och balanserad, och passar därför både som förbindelse-, fiske- och allmänbåt, men även som båt för familjens yngre båtåkare. Dess förstärkta akterspegel möjliggör montering av en upp till 40 hk:s utombordare, något som särskilt förbättrar båtens bärkraft. Välj mellan Hondas och Mercury F30-40hk motorer. I prisexemplet är det båt exkl.motor. Ring eller maila oss för bästa paketpris. Båten är utrustad med Självläns, Motorlås, Securmark stöldfskyddsmärkning, Bränsletank, Badstege, Motorinstrument m.m. Med Hondas elektroniskt bränsleinsprutade BF40 får du extra kraft. Motorn är byggd på samma motorkonstruktion som Honda 50. Önskar ni bra paketpris med 80km/h trailer så kan vi erbjuda alla tre stora släpvagnsfabrikaten i Sverige just nu ! Välkommen till Borås/Rångedala för din bästa Terhiaffär !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer