Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 maj 19:38

Sveriges bredaste sortiment av badkar

4 995 kr
5 995 kr
Beskrivning
Bath of Sweden Pyrus, Modernt och stilfullt badkar i mjuka former med hög komfort. Underbar harmoni av form och funktion. Av lättskött slitstark akryl. Badkaret är tillverkat i glasfiberförstärkt sanitetsakryl. Det är ett slitstarkt material som både håller värmen bra och är enkelt att rengöra. Om karet skulle skadas är det lätt att polera bort eventuella repor. Levereras med avloppssats i krom. Inkluderat i badkaret teleskopansavlopp till golvbrunn. Blandaren på bilden ingår ej i priset. Mått: L170 x B79 x H68cm Video på badkaret https://youtu.be/uwTQ5bEwyvM
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghandel.se
Trygghandel.se säljer konsumentvaror över Internet till privatpersoner och företag. Genom effektiva inköp i Asien och ett eget inköpsbolag i Hong Kong kan Trygghandel.se erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Trygghandel.se erbjuder varor från marknadsledande tillverkare, vilket ger dig som kund högsta kvalitet och trygghet.
Mer information hittar du på http://www.trygghandel.se

Fler annonser från Trygghandel.se