Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 maj 14:09

Stiga Jordfräs SRC 550 RB

5 390 kr
Beskrivning
Jordfräsen STIGA SRC 550 RB kombinerar komfort med manövrerbarhet. SRC 550 RB drivs av en 4-taktsmotor på 125 cc (1,66 kW) med två växlar (1 framåt och 1 bakåt) som gör det möjligt att bearbeta marken i grönsaksträdgården med minimal ansträngning. De fyra rotorerna (två på varje sida) med en arbetsbredd på 50 cm och ett djup på 20 cm säkerställer att hårda jordklumpar bryts upp och att marken blandas upp och bearbetas för sådd. De skyddande sidotallrikarna gör det även möjligt att använda jordfräsen nära träd. Höjden och vinkeln på handtaget kan justeras för ökad komfort. SRC 550 RB har två bakhjul för enkel transport.
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Motor4U
Motor4u AB i vackra Dals-Ed, säljer och servar ATV, Mopedbilar, MC, Mopeder, Elcyklar, Stigas Trädgårdsmaskiner och olika maskiner för ved och lantbruk. Våra varumärken Kawasaki, CFMOTO, TGB, SMC, Cectek, Ligier, Peugeot, Rieju, PGO, Lifebike, Stiga, Bonnet, Fiskars mm. Vi har också ett stort sortiment av tillbehör och Personlig utrustning.
Mer information hittar du på http://www.motor4u.se

Andra har även tittat på