Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 maj 08:29

Stengrep

Beskrivning
Rätt stengrep till din maskin. Vi säljer stengrepar från den minsta till den största. Vi får ofta höra att "stengrepen inte får kosta pengar, då den används sällan." En stengrep som inte är anpassad efter basmaskinen, är en dålig affär. Vi har grepar som både har hög hållfasthet och ett lågt pris. När det gäller grepar till de större hjullastarna, bör man som sagt inte pruta bort kvaliteten. Ring oss så tar vi fram det bästa och billigaste alternativet. Vi brukar kunna lösa de flesta förekommande fästena. Meddela oss önskad bredd, fäste och vilken maskin den skall användas på. Kontakta oss för ytterligare information. 0321-50053 www.cgnord.se
Länk: CG Nord AB
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CG Nord AB
Ring oss på tel: 0321-50053 - vxl. Vi säljer produkter inom Entreprenad - Lantbruk - Skogsbruk. Allt från enkla förbrukningsdetaljer till grävmaskiner i den högre kvalitetsklassen. Vi har även kul och unika produkter som passar dig som privatperson.
Mer information hittar du på http://www.cgnord.se

Fler annonser från CG Nord AB