Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 juli 12:21

Smidig fritidsvagn - Fogelsta 1205SUB600

13 900 kr
Beskrivning
Alvar Jacobsson AB i Ed ligger lättillgängligt bredvid länsväg 164 som passerar utanför Ed. Här säljer vi bland annat släpkärror från Fogelsta. Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse. Kontakta oss för aktuell lagerstatus. Erbjudande på Fogelstas 1205SUB600 med trailertop/plasthuv från 2019! Liten mångsidig släpvagn lämplig för allt från camping och fritid till flyttning av trädgårdsavfall och gods. Utrustad med V-formad dragstång som hjälper dig att köra säkert till din destination. Släpvagnen kan enkelt förvaras stående för att spara utrymme. Den är utrustad med tipp och en hopfällbar dragstång som är utrymmesbesparande när den lagras stående. > Utrustad med tipp > Enkel förankring av last > Öppningsbar bakpanel Alltid när du köper ett släp från Fogelsta: > Tre års garanti. > Brett utbud av tillbehör. > Stort reservdelssortiment. Pris demovagn 2019: 13 900:- inkl. moms (Ord. pris: 15 130:- inkl. moms) TEKNISK INFORMATION 1205SUB600 Totalvikt (kg): 600 Maxlast (kg): 470 Inv. mått (cm): 204x116x35 Broms: Nej Mer information om vagnen: https://www.fogelsta.com/sv/se/slapvagnar/flakvagnar-lagbyggda/serie-1000/1205sub600/311107/ Med över 80 års erfarenhet av att tillverka och sälja släpvagnar och båttrailers kan Fogelsta sin sak. Det finns inga genvägar. Fogelsta är Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och slutförsäljning.
Säljes av
Alvar Jacobsson AB
Besök vår butikssidawww.ajacobsson.se
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Alvar Jacobsson AB
Vi är en Fogelsta Partner Återförsäljare vilket betyder att vi har kunskap om regler och alla typer av vagnar som vi säljer & garanterar att när du köper vagn av oss så gäller garantin & vi utför även service och renoveringar av släpvagnar . Vi byter in gamla vagnar till ett bra och rimligt pris . Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse.Välkommen till oss för en riktigt bra släpvagnsaffär . NU 3 års Garanti på Nya vagnar. Som läget är nu i Coronatider så erbjuder vi efter överenskommelse hemkörning av släp om avståndet inte är för långt från oss.Fråga gärna
Mer information hittar du på http://www.ajacobsson.se

Fler annonser från Alvar Jacobsson AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer