Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 mars 21:05

Pioner 15 Allround

49 900 kr
Fakta
Längd
4,70 meter
Beskrivning
Pioner 15 Allround är en 4,70m lång båt där Allround verkligen gör skäl för namnet. Bra till vattensport, stryktålig transportbåt, sidostabil sportfiskebåt eller varför inte bara en smidig utflyktsbåt. Den rymliga 15-fotaren har gott om plats och är stabil och sjöduglig. Fina lösningar som förvaringsutrymme gör det lättare att hålla ordning ombord. Dessutom kan båten skräddarsys med diverse tillbehör och lösningar efter eget önskemål. Grundpriset är en öppen regnlänsande båt. Med Styrpulpet, Vindruta, Rostfria sidoräcken, Badstege, Ryggstöd, Pulpit m.m. är priset 81100:-
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer