Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 mars 20:45

Micore xw57 / Honda BF100 LU

307 900 kr
Fakta
Längd
5,70 meter
Beskrivning
Vi har den i vår visningshall och kan dessutom leverera till sommaren. Få båtar i denna storleksklass går så fint i vattnet som svenska Micore xw57sc. Många smarta planlösningar som underlättar ditt båtliv har den innovationsrika fabriken åstadkommit på den nya succébåt. Fräsch interiör med påkostade stolar, dynor och instrumentering. Körergonomin är en av de bästa på marknaden. Standardutrustningen är: Garmin GPS/ekolod Sportstolar Fast tank 63 liter Lanternor Elektrisk länspump Manuell länspump och regndränering Hydraulstyrning Marinefloor -durkmatta i grått LED-ljus fören 2x1000 Raw lumens Upplyst Micore logo i luckan på styrkonsolen LED-ljus under ratten Flippryggstöd på aktersoffan Dynor i hela båten Pulpetöverdrag och soffdrag USB uttag Telefonhållare på styrkonsolen Klass 3 ögla Badstege Brandsläckare Syrafast plåt i akterspegeln Stöldmärkt Securmark Ord.pris 321900:- Välkommen till Borås / Rångedala för din bästa Micoreaffär !
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer