Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 dec. 11:12
Hålsågar
49 kr
Beskrivning
I massor med storlekar mellan 14 - 152 mm 49 - 179 kr/st Vi har nästan bara Bosch, Ruko och Bahco, och skickar vilket som ifall du inte skriver önskemål. (Om du har Bosch klick-fäste, så finns det att köpa 6-pack adapter för 139 kr, men inte hos oss :) Men litet och stort fäste finns att köpa hos oss för 50 + 75 kr. Kommer du och besöker oss på Rörbiten i Kinna, kan du få mängdrabatt, och se allt annat kul också. Välkommen!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Överskottet
Välkommen till vår E-handel: http://www.overskottet.com/. Där hittar du delar av vårt breda sortiment, och mer kommer. Saknar du något så maila oss eller ring 070-313 80 80. Är du företagare i närheten av Kinna, så kanske du är intresserad av vårt nyskapade proffslager för hantverkare och verkstäder. Hör av dig i så fall. Mer info om oss på www.culinje.com.
Mer information hittar du på http://www.overskottet.com/