Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 maj 08:26

Gripkran till traktor och trepunkt

Beskrivning
Gripkranen är en robust och kraftig 3-punktsmonterad gripkran för den själv-verksamme brukaren. Detta är en mer ekonomisk variant än kran för proffessionellt bruk. Alltså en kran för de som inte vill lägga upp de större pengarna. Gripkranen är svensktillverkad, vilket borgar för hög kvalitet. Rotator finns som extrautrustning eftersom alla inte har användning av denna. Gripkranens lyftkraft på 4 meter rak bom är 400kg. Hydraulcylinder för tornsvängning 55grader höger och 55 grader vänster. Räckvidd: 4 meter Lyftkapacitet på rak bom: 400 kilo Svängradie: 110 grader Vikt: 350 kg Pris: Utan Rotator: 32 000 sek ex. moms Med Rotator: 37 000 sek ex moms Kontakta oss för ytterligare information. 0321-50053 www.cgnord.se
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
CG Nord AB
Ring oss på tel: 0321-50053 - vxl. Vi säljer produkter inom Entreprenad - Lantbruk - Skogsbruk. Allt från enkla förbrukningsdetaljer till grävmaskiner i den högre kvalitetsklassen. Vi har även kul och unika produkter som passar dig som privatperson.
Mer information hittar du på http://www.cgnord.se

Fler annonser från CG Nord AB