Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 sep. 14:37

Fogelsta ST160500 X - Upptagningsvagn 4,8 m

8 690 kr
Beskrivning
Alvar Jacobsson AB i Ed ligger lättillgängligt bredvid länsväg 164 som passerar utanför Ed. Här säljer vi bland annat släpkärror från Fogelsta. Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse. Kontakta oss för aktuell lagerstatus. ST160500 X är en båtupptagningsvagn för mindre båtar upp till 16 fot, X-line-kvalitetsrullar med låg inverkan på båtens skrov. Justerbara kölrullar och sidorullar för enkel anpassning till din båt. Varmgalvaniserat chassi för lång hållbarhet. Helskyddad vinsch och vinschtorn som är enkelt att justera, vinschtornet är även utrustat med en extra säkerhetsvajer för användning vid transport. Båttrailern på bilden kan vara extrautrustad. > Vinsch och vinschtorn > Varmgalvaniserat chassi > Multijusterbara X-line-sidorullar Alltid när du köper ett släp från Fogelsta: > Tre års garanti. > Brett utbud av tillbehör. > Stort reservdelssortiment. TEKNISK INFORMATION ST160500 X: Totalvikt (kg): 580 Maxlast (kg): 500 Max båtlängd (m): 4,8 Läs mer om ST160500 X här: https://www.fogelsta.com/sv/se/slapvagnar/battrailer/batupptagningsvagnar/st160500-x/306490/ Pris: 8 690:- inkl. moms Extrautrusta din ST160500 X med tillbehör: > Belysningskit, från 1 400:- > LGF-skylt med hållare, från 630:- > Spännband, från 1 240:- > Surrningsbeslag, från 175:- > Stödhjulskit, från 760:- Med över 80 års erfarenhet av att tillverka och sälja släpvagnar och båttrailers kan Fogelsta sin sak. Det finns inga genvägar. Fogelsta är Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största tillverkare av släpvagnar och båttrailers. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och slutförsäljning.
Länk: st160500 x
Säljes av
Alvar Jacobsson AB
Besök vår butikssidawww.ajacobsson.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Alvar Jacobsson AB
Vi är en Fogelsta Partner Återförsäljare vilket betyder att vi har kunskap om regler och alla typer av vagnar som vi säljer & garanterar att när du köper vagn av oss så gäller garantin & vi utför även service och renoveringar av släpvagnar . Vi byter in gamla vagnar till ett bra och rimligt pris . Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse.Välkommen till oss för en riktigt bra släpvagnsaffär . NU 3 års Garanti på Nya vagnar. Som läget är nu i Coronatider så erbjuder vi efter överenskommelse hemkörning av släp om avståndet inte är för långt från oss.Fråga gärna
Mer information hittar du på http://www.ajacobsson.se

Fler annonser från Alvar Jacobsson AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer