Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 juli 12:23

Fogelsta LM1250/DEMO -2019

35 900 kr
Beskrivning
Alvar Jacobsson AB i Ed ligger lättillgängligt bredvid länsväg 164 som passerar utanför Ed. Här säljer vi bland annat släpkärror från Fogelsta. Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse. Kontakta oss för aktuell lagerstatus. Nu säljer vi en demovagn från 2019! LM1250B är en svetsad, robust och flexibel vagn för byggmaterial och trädgårdsarbete. Jämfört med L-serien är flakytan och kapaciteten större. Förberedd för proffstipp. Vagnen på bilden kan vara extrautrustad. > Fällbar fram- och bakläm > Förberedd för tipp > Flakytan anpassad för byggskiva Alltid när du köper ett släp från Fogelsta: > Tre års garanti. > Brett utbud av tillbehör. > Stort reservdelssortiment. Pris demovagn 2019: 35 900:- inkl. moms (Ord. pris: 38 930:- inkl. moms) Omgående leverans. Kan köras hem till dörren om det inte är för långt enl överenskommelse. TEKNISK INFORMATION LM1250B Totalvikt (kg): 1250 Maxlast (kg): 980 Inv. mått (cm): 270x138x26 Broms: Ja Mer information om vagnen: https://www.fogelsta.com/sv/se/slapvagnar/flakvagnar-lagbyggda/serie-lm/lm1250b/106986/ Med över 80 års erfarenhet av att tillverka och sälja släpvagnar och båttrailers kan Fogelsta sin sak. Det finns inga genvägar. Fogelsta är Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och slutförsäljning.
Säljes av
Alvar Jacobsson AB
Besök vår butikssidawww.ajacobsson.se
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Alvar Jacobsson AB
Vi är en Fogelsta Partner Återförsäljare vilket betyder att vi har kunskap om regler och alla typer av vagnar som vi säljer & garanterar att när du köper vagn av oss så gäller garantin & vi utför även service och renoveringar av släpvagnar . Vi byter in gamla vagnar till ett bra och rimligt pris . Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse.Välkommen till oss för en riktigt bra släpvagnsaffär . NU 3 års Garanti på Nya vagnar. Som läget är nu i Coronatider så erbjuder vi efter överenskommelse hemkörning av släp om avståndet inte är för långt från oss.Fråga gärna
Mer information hittar du på http://www.ajacobsson.se

Fler annonser från Alvar Jacobsson AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer