Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 mars 15:19

Fogelsta D 1250/Tipp Vinter/VårKampanj

39 900 kr
44 390 kr
Beskrivning
OBS/OBS Bara en vagn kvar till detta kanonpris !!!!!!! En kanonkampanj för den som behöver en riktigt bra & stor vagn till Jobb eller Fritid. Vad ingår.?? Vagn + Nätgrindtillsats+Tipp + Tippskruv allt monterat och klart efter önskemål Ord pris 46 960:- ink moms . Nu Ett riktigt bra vintererbjudande !!! Flakmått 152x325x106 Totvikt 1250 kg & maxlast 940 kg Begränsat antal vagnar kvar , passa på alla företagare el privatpersoner som behöver en lite större vagn för större laster. Välkommen till Vackra Ed för en riktigt bra släpaffär
Säljes av
Alvar Jacobsson AB
Besök vår butikssidawww.ajacobsson.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Alvar Jacobsson AB
Vi är en Fogelsta Partner Återförsäljare vilket betyder att vi har kunskap om regler och alla typer av vagnar som vi säljer & garanterar att när du köper vagn av oss så gäller garantin & vi utför även service och renoveringar av släpvagnar . Vi byter in gamla vagnar till ett bra och rimligt pris . Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse.Välkommen till oss för en riktigt bra släpvagnsaffär . NU 3 års Garanti på Nya vagnar.
Mer information hittar du på http://www.ajacobsson.se

Fler annonser från Alvar Jacobsson AB