Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 juni 16:00

Fogelsta 2260WSB

Beskrivning
En nästan helt ny serie vagnar med de perfekta måtten . 258x153x26( med nät 106) Totvikt 1000 kg & maxlast 680 kg Tippbar & extra stark för att hålla länge och gå i Arv. Priser utan grind (stödhjul ingår dock) det speciella med denna Grind är att den monterade uppkörningsrampen får plats med grinden monterad, enda vagnen vi känner till som är byggd på detta sätt. Pris ren vagn ink moms =24290:- Med Nätgrind monterad 31030:- Går att få hemkörd om det inte är för långt enl ev överenskommelse.
Säljes av
Alvar Jacobsson AB
Besök vår butikssidawww.ajacobsson.se
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Alvar Jacobsson AB
Vi är en Fogelsta Partner Återförsäljare vilket betyder att vi har kunskap om regler och alla typer av vagnar som vi säljer & garanterar att när du köper vagn av oss så gäller garantin & vi utför även service och renoveringar av släpvagnar . Vi byter in gamla vagnar till ett bra och rimligt pris . Vår släpvagnsförsäljning har öppet vard 8-17 & Helger efter överenskommelse.Välkommen till oss för en riktigt bra släpvagnsaffär . NU 3 års Garanti på Nya vagnar. Som läget är nu i Coronatider så erbjuder vi efter överenskommelse hemkörning av släp om avståndet inte är för långt från oss.Fråga gärna
Mer information hittar du på http://www.ajacobsson.se

Fler annonser från Alvar Jacobsson AB