Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 apr. 18:54

Bella 700 Patrol

518 800 kr
Fakta
Längd
6,65 meter
Beskrivning
De stabila köregenskaperna hos Bella 700 Patrol måste upplevas ! Bella 700 Patrol, som har visat sig vara värd för officiell och professionell användning, övertygar även den mest krävande båtmannen med enkel körning och trevlig resa. Den starka och styva ramen gör gliden enkel och slitstark även i hårt väder. Stora fönster säkerställer sikt, trappsteg och stödräcken för smidig rörelse i båten. Detta är en elegant förbindelsebåt för skärgårds- och kustområden. Den är även lämplig som båt för myndigheter och för yrkesbruk. Tack vare den lyckade skrovkonstruktionen planar båten lätt och gången är bekväm även vid hård sjö, eftersom den har ett för storleksklassen sällsynt stabilt och styvt skrov. Det finns gott om utrymme för transport av packning, och lastningen liksom ombordstigningen är bekväm både i fören och i aktern. Fotstegen i fören och de stabila räckena ökar rörelsekomforten ytterligare. Föraren har god sikt genom de stora rutorna som också ger passagerarna i kabinen mycket ljus och rymd. Det finns sittplats för fem personer i kabinen och kojer för två. Prisexemplet är exklusive motor. Bland standardutrustningen finns bl.a. ; X Hydraulstyrning X Räcken och beslag i syrafast rostfritt stål X Sittplatser för 6st personer i färdriktningen X Pentryutrustning med 10l. tank med kran X Offshore förarstol X Smart Craft mätare X Länspump elektrisk/manuell X 2st kojplatser X Matta , kabin X Lanternor X Fenderhållare X Badstege X Ankarboxar- / förtöjningsboxar i för/akter X Taklucka/skylight X Vindrutetorkare (3st) X Multifunktionellt förarsäte X Självlänsande sittbrunn Båten på bilden är extrautrustad med Vattentoalett, Wallasspis med fläktvärmelock, Bogpropeller, Laminatdurk, Bord i sittbrunn, Bottenmålning för hav, Marinstereo Black Box, Dubbelbatterisystem, Gardiner, Elektriska trimplan, Sökarljus på taket (fjärrkontroll). Möjlighet att välja på olika storlekar av Simrads och Lowrance GPS:er. Leverans till våren/sommaren ! För mer info om bl.a. tillvalspaket se vår hemsida ; www.borasmarin.se
Säljes av
Borås Marin & Motor AB
Borås Marin & Motor ABBesök vår butikssidawww.borasmarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Borås Marin & Motor AB
Vi är en av västsveriges största marinor ! Hos oss hittar du båtar från Bella, Uttern, Quicksilver, Linder, Crescent, Micore, Silver och Terhi. Motorerna kommer från Mercury och Honda som vi också har auktoriserad serviceverkstad för. Vi har också en stor visning av släpvagnar och båttrailers. Välkommen till Borås/Rångedala , störst urval och rätt pris !
Mer information hittar du på http://www.borasmarin.se

Fler annonser från Borås Marin & Motor AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer