Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 feb. 11:55

Amerikansk Kanon salutkanon

Beskrivning
Reproducerad kanon från Amerikanska inbördeskriget (1861-1865) Kanonen har en nyproducerad gjuten pipa med en inre pipa av stål. Lavetten är byggd och målad enligt en instruktionsmanual från Amerikanska inbördeskriget. Kanonen är fullt fungerande och licensfri, så länge ingen projektil ligger i loppet. Pris: 25 000 sek. inkl. moms - Målad lavett 27 000 sek. inkl. moms - Eklavett Ett måste till Påsken Valborg eller Nyår, eller varför inte som en kul sak att förhöja stämningen på festen med. Kontakta oss för ytterligare information. 0321-50053
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
CG Nord AB
Ring oss på tel: 0321-50053 - vxl. Vi säljer produkter inom Entreprenad - Lantbruk - Skogsbruk. Allt från enkla förbrukningsdetaljer till grävmaskiner i den högre kvalitetsklassen. Vi har även kul och unika produkter som passar dig som privatperson.
Mer information hittar du på http://www.cgnord.se

Fler annonser från CG Nord AB