Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 nov. 12:30
Alloycraft J370 KAMPANJ
18 900 kr
Fakta
Längd
3,7 meter
Beskrivning
Alloycraft J370 är en robust båt i den populära klassen strax under 4 meter. En långriggad båt som klarar 3 personer. Denna båt fungerar lika bra med en elmotor som med en mindre utombordsmotor upp till 15hk. Helsvetsad utan en enda nit. Alloycraft J370 passar lika bra som roddbåt eller motorbåt och är en bra instegsmodell i båtlivet. Det är en planande båt som gör sig bra i mindre sjöar och lite lugnare vattendrag. Denna båt är lätthanterad vid sjösättning och dessutom en positiv upplevelse att köra då den är väldigt smidig. Chassit är robust och helsvetsat samt har flytelement i tofterna vilket gör den praktiskt taget osänkbar. Alloycraft är tillverkade av Marinaluminium, ett material som har hög korrosionsbeständighet samt hög beständighet mot utmattning. Alloycraft J370 är CE-märkt i kategori D, Skyddade farvatten.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Lito Offroad AB
Öppettider Måndag-Fredag 10-18 Övrig tid efter ö.k Tillsammans med Ecster kan vi erbjuda dig följande betalsätt i vår butik. Delbetalning Avbetalning Leasing
Mer information hittar du på http://www.litooffroad.se/