Fin fräsch frisörsalong i Ängelholm med härligt luftig miljö. Salongen går att utveckla ännu mer än vad man redan har gjort! Tex Det går att utöka med nagel och hudvårdsbehandlingar. Salongens miljö är fräsch, påkostad och funktionell. Stor kundkrets ingår förutom de stilrena inventarierna. Idag har man 5 klippstolar och en barberstol. Utöver detta finns det 2 schamponeringsstolar och alla tillbehör för att driva en salong på topp nivå. Ytan på lokalen är 110 kvm luftig och med bra exponering mot kunder. Man har egen ingång och bra gratis parkering utanför dörren. Lokalen ligger i Brännborn Center i Ängelholm. Brännborn Center är mycket aktiva och skapar ett stort flöde av människor. Detta gör att man har många dropp-in kunder som kommer genom dörren. God stabil omsättning som har ökat var år!

Salongen har en mycket bra plattform att stå på med flöde av kunder och läge! Väldigt väl inarbetad men med mycket mer att göra. Ingen personal följer med i köpet.

Salongen säljs pga hälsoskäl

Respektera detta
Visning sker endast via mäklare, och ingen kontakt med säljare sker utan mäklaren.
Ring för mer info.

Ovanstående uppgifter har lämnats av säljaren. Mäklaren kontrollerar endast dessa uppgifter om uppenbar anledning föreligger.

FA K T A
Namn: Solidhair
Ort: Ängelholm
Adress: Brännborncenter
Oms: Ring för info
Vinst: God avkastning bättre än branchen
Hyra: 250 tkr/år ex moms
Pris: Diskuteras (Alla bud beaktas)

Ansvarig mäklare:
Peter Brodén

0733-523 099
sydkontoret@oldbrokers.se