Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 100 000 kr

5 rum78 m²
Tomtarea
828 m²
Biarea
53 m²
Byggår
1957
Energiklass
Energiprestanda/år
84 kWh/m²
villa Centrala Bengtsfors

Skolgatan 19

Med ljus och fräsch interiör och många utförda renoveringar under senare år presenteras nu denna underbara villa som passar utmärkt för familjen. Här välkomnar en välplanerad tegelvilla uppförd 1957 med bra balans mellan de sociala och privata ytorna. Med en boarea om 78 välplanerade kvadratmeter disponeras kök med öppen planlösning in till matsal och ett rymligt vardagsrum och badrum på entréplan, vidare hittas WC och tre rofyllda sovrum på övre våningsplanet. Här hittas ett bekvämt boende med bergvärme, fiber, treglasfönster och underbar vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Trädgård och altan badar i sol tack vare sitt härliga sydväst-läge och på den stora altanen kan solen avnjutas i stillhet ända fram tills kvällskvisten. Fastigheten ligger belägen på rofylld gata med mindre än 500 meter gångavstånd till skolor, förskolor, idrottsanläggningar, butiker och lugna skogsområden. Här finns möjlighet att bo rofyllt och bekvämt i många år framöver, varmt välkomna till Skolgatan 19!

Fastigheten erbjuder:

Bergvärme, treglasfönster och fiber
Vattenburen golvvärme på hela entréplan
Central belägenhet på lugn gata
Garage med plats till en bil
Soldränkt trädgård och uteplats i sydväst

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en rymlig och möblerbar hall med gott om plats för bland annat avhängning av kläder. Rummet renoverades under 2016 och är stilrent inrett med grå klinkers försedd med behaglig vattenburen golvvärme, vitmålade väggar och vita skivor i tak. På höger hand i hallen hittas trappan som leder vidare till övre plan, källarnedgång samt ett badrum. Rakt fram skymtas vardagsrummet med den vidsträckta altanen i sydväst och på vänster hand nås det rymliga köket.

Badrum – Badrummet vilket renoverades år 2008 och erbjuds ett ljust och fräscht utrymme med stilrena materialval och härligt ljusinsläpp. Rummet är inrett med mörkgrå klinkers på golv, vita kakelplattor och trätak. I utrymmet hittas toalettstol, handfat och dusch samt mekanisk ventilation.

Vardagsrum – Genom dekorativa dubbeldörrar beträds det öppna vardagsrummet med vidare utgång till den rymliga altanen i sydväst. Här finns gott om plats för större möblemang samt härlig öppenhet in till intilliggande matsal. Rummet renoverades under 2012 och är inrett med klassiskt parkettgolv, vita tapeter och vitmålat tak. 

Altan – Med soldränkt belägenhet i sydväst hittas den rymliga altanen med sol ända in på kvällskvisten. Här finns gott om utrymme för såväl matgrupp som loungemöbel och grill där familj och vänner kan samlas under ljumma sommarkvällar.

Kök med matsal – Vid beträdande av matsalen passeras de bevarade skjutdörrarna som sprider härlig karaktär till utrymmet, därefter nås det rymliga köket som renoverades 2010 och uppvisar en stilren modernitet. Utrymmet bestod tidigare av två rum som öppnats upp och bjuder på ett omfångsrikt och arbetsvänligt kök med plats för det stora sällskapet. Rummet är inrett med en mörkare dekorativ plastmatta, vita tapeter och vita skivor i

Läs mer hos Flinks Fastighetsförmedling

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink
Flinks Fastighetsförmedling
0531-120 65

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs