Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 695 000 kr

4 rum121 m²
Tomtarea
1415 m²
Biarea
93 m²
Byggår
1974
villa Bredared

Oxhagsvägen 9

Här är villan för er som gillar öppen planlösning med modernt stort kök och längtar både efter ett stort inglasat uterum med braskamin och en rymlig altan! För barnen finns också en stor trädgård med lekställning. Huset har låg energiförbrukning/Bergvärme. Varmt välkommen på visning!

Interiör

Hallen/Entrén är trivsamt ljus och har både fönster i entrédörr och ett extra fönster för ljusinsläpp. På golvet ligger ett vinylgolv med marokanskt mönster. Här finns golvvärme (vattenburen). En väggfast bänk finns. God plats ryms  för förvaring av skor och ytterkläder. Hallen i övrigt har en fin stavparkett i ek, som även går ut till vardagsrummet. Hallen har 2 garderober. Uppgång till stor förrådsvind.

Vardagsrummet har en social öppen yta mot köksdelen. Här finns plats för ett stort matbord och även möblemang med tv. En härlig plats för både familjen och vännerna!

Köket har inretts i lantlig stil med ett platsbyggt kök från Strömsdal. Här finns mycket skåpsförvaring och de exklusiva och praktiska bänkskivorna i granit gör hushållsarbetet lustfyllt och lättarbetat. En köksö där också spishällen (induktion)och fläkten är placerad skapar både en extra matplats och ger även god avlastningsyta och förvaringsskåp. Ett extra plus för den väggfasta soffan (förvaring under). Rostfria kyl och frys i fullhöjd, mikro, varmluftsugn i bra arbetshöjd, integrerad diskmaskin. Diskhon är trivsamt placerad vid fönstret. Dimbara spotlights i taket. Rustikt vinylgolv med golvvärme (vattenburen). 

En omtyckt plats för familjen är det nybyggda inglasade uterummet som förlänger boytan! Här finns plats för många vänner framför den mysiga eldstaden. Då taket går ända upp i nock ger rummet en luftig känsla. Spotlights i taket. Snyggt linoleumgolv i marokansk stil. Två glasade dubbeldörrar leder ut till den soldränkta altanen som har plats för ett flertal möbleringar och solstolar. Några trappsteg ned når man den grönskande trädgården som omgärdas av insynsskyddande häckar och buskage. För barnen finns en större lekställning för mycket lek och stoj.

På entréplan plan finns de tre sovrummen som är placerade nära badrummet. Samtliga rum har fin stavparkett i ek. Det största sovrummet - Master Bedroom har garderob med skjutdörrar och spotlights i taket och har även utgång till den härliga altanen! De övriga rummen har väggfasta ordinära garderober. 

Badrummet är fräscht och helkaklat. Granitsvarta stenplattor på golv och vita kakelplattor med mörkgrå mosaik på väggarna. Behaglig golvvärme (el). Ett vackert badkar med lejontassar inbjuder till ett härligt bad! Tvättställ med underskåp, belyst badrumsskåp och wc. 

En vitmålad trätrappa leder ned till källarvåningen.

Här finns ett trivsamt allrum med en fin öppen spis med insats. På en av väggarna finns en mysig trävägg. På golvet ligger ett rustikt trägolv. 

Behöver man ytterligare ett sovrum kan det med fördel inredas där träningsrummet är idag. Här känns allt fräscht med gråmålade väggar och mörkgrå klinkerplattor. Rummet h

Läs mer hos ERA Garnisonen i Borås