Längd
4,86 meter
Båttyp
Motorbåt
Förmodligen Sveriges bäst utrustade Micore 480 BR.

Den är endast sötvattenkörd och servad hos oss varje höst vilket innebär nymotorgaranti t.o.m. 2021 eftersom ekipaget är av 2016 års modell.

Den är utrustad med Dubbelbatterisystem (som ger dig friheten ha på kylbox, stereo m.m. när motorn är avstängd och dessutom i detta fallet köra en separat elmotor), Teaklaminatdurk, Vattenskidkrok, Stora kapellet, Hamnkapell, Garmin 7´ gps-plotter med ekolod, Förtöjningsutrustning, Dörr mellan pulpeterna (ingen billig lösning med tygdörr), Marinstereo med två stycken vattensäkrade högtalare, Motorlås, Securmark stöldskyddsmärkning, Dynsats fören , Dynsats akter, 2st Justerbara komfortstolar, Elmotorfäste monterat i aktern, Snabbkoppling elmotorkablage, Extra batteri m.m.

Trailern som medföljer är en 80km/h trailer Easy Line 750 UL (Fogelsta) av 2016 års modell.

Micore 480br är en vidareutveckling av Micore 480sc där br står för bow-rider. Skrovet på 480br är samma sjövänliga skrov som på 480sc. Den här modellen är försedd med en ruta på varje sida och har en dörr i mitten. Konstruktionen med dörren i mitten var det centrala när vi ritade båten. Vi ville inte ha två stycken dörrar att öppna utan ville att det skulle vara smidigt att röra sig i båten vilket resulterade i en exklusiv lösning med dörr och plåtar i syrafast stål.

Den breda rutan gör att hela familjen sitter skyddad vid färd, givetvis har vi behållt den stöddiga framåtlutningen av rutan på även den här Offshore-medlemmen. Båten är utrustad med ankarbox i aktern samt tre stuvutrymmen i båten och ett handskfack vid passagerarstolen. Hamnkapell är standard och akterkapell går att köpa till.

Båtens styrka är att den är liten och bekväm att både hantera och traila samtidigt som den känns rymlig. Det är få båtar förunnat i denna storlek att kännas så stor som vår 480 faktiskt gör -gör gärna din egen jämförelse!

För fler bilder se vår hemsida , www.borasmarin.se