Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

13 000 000 kr

6 rum210 m²
Tomtarea
1970 m²
Biarea
127 m²
Byggår
2005
Energiklass
Energiprestanda/år
84 kWh/m²
villa Borås - Sjömarken

Lyckebovägen 56

Med fulländad arkitektur och högsta standard uppenbarar sig detta mycket privata och insynsskyddade drömboende på totalt 337 kvm. Den exklusiva arkitektritade villan har ett mycket privat läge med en strandlinje som rymmer egen brygga, trädäck och sandstrand. Bättre än så här blir det inte. Med en fantastisk utsikt över Viaredssjön kombineras här häpnadsväckande storslagenhet med familjär hemtrevnad. Villan är byggd i fina material med stora glaspartier från golv till tak över två våningar med underbara terrasser i båda plan. Sjöutsikt från de flesta rummen och balkongen nås från alla rum på övre plan. På den övre rymliga terrassen har man fin utsikt mot sjön. Exklusivt badrum med både dusch och badkar. Öppen planlösning på entréplanet. I detta arkitektoniska hem med funkiskänsla och internationell prägel gör sig den nordiska enkelheten påmind i både materialval och rymdkänsla. Fastigheten med en tomtarea på 1970 kvm omgärdas av mycket grönska. 25 minuter till Landvetter flygplats.

GA

Med fulländad arkitektur och högsta standard uppenbarar sig detta mycket privata och insynsskyddade drömboende på totalt 337 kvm. Den exklusiva arkitektritade villan har ett mycket privat läge med en strandlinje som rymmer egen brygga, trädäck och sandstrand. Bättre än så här blir det inte. Med en fantastisk utsikt över Viaredssjön kombineras här häpnadsväckande storslagenhet med familjär hemtrevnad. Villan är byggd i fina material med stora glaspartier från golv till tak över två våningar med underbara terrasser i båda plan. Sjöutsikt från de flesta rummen och balkongen nås från alla rum på övre plan. På den övre rymliga terrassen har man fin utsikt mot sjön. Exklusivt badrum med både dusch och badkar. Öppen planlösning på entréplanet. I detta arkitektoniska hem med funkiskänsla och internationell prägel gör sig den nordiska enkelheten påmind i både materialval och rymdkänsla. Fastigheten med en tomtarea på 1970 kvm omgärdas av mycket grönska och en vall av lärkträd. Huset i sig innehåller spännande och funktionella lösningar. Fina parkettgolv av valnöt i hela huset. Rymligt dubbelgarage med relaxavdelning i anslutning och plats för flera bilar på den privata parkeringen. 25 minuter till Landvetter flygplats och Göteborg inom pendelavstånd.

Via den rymliga entrén med plats för avhängning och klinkers på golvet når man köket och vardagsrummet som ligger i öppen planlösning. Detta gör att känslan av rymd alltid infinner sig. Stora panoramafönster mot sjön och utgång mot den rejäla terrassen. Köket från Kvänum är exklusivt utrustat med utrustning från Miele, kylskåp, frys, varmluftsugn, micro, diskmaskin, induktionshäll och kaffemaskin. På entréplanet finns även ett arbetsrum/sovrum med fin utsikt mot vattnet. Från teknikrummet styrs bostadens teknik, larm, dimmerjustering, fönsterlammer, ljusspel och LexCom Home Performance vilket är ett hemnätverk som distribuerar telefoni, data och TV signaler till nätverksuttagen i rummen. Gästtoaletten har inredning från K

Läs mer hos Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Välkommen på visning

  • Måndag 4 nov
    Föranmälan krävs

Ansvarig mäklare

Stefan Essunger
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
073-982 80 34

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs