Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
Header security pages

Begagnatförsäkring

Tryggare bilaffär med Begagnatförsäkring

I samarbete med försäkringsbolaget If har vi tagit fram vår Begagnatförsäkring. En försäkring som gör bilaffären tryggare, både för säljare och köpare.

Begagnatförsäkringen går att köpa för begagnade bilar som säljs på Blocket som är yngre än 15 år och körts under 20 000 mil. Försäkringen ger skydd mot plötsliga fel på bilens viktigaste delar i 6 månader. Ett skydd som ingen vanlig bilförsäkring ger. Den kostar från 690 kr och tecknas av säljaren.

Skyddar mot plötsliga fel på:

Motor

Växellåda

Airbags

Så funkar det:

  • Säljare väljer att lägga till Begagnatförsäkringen till sin bilannons. Den behöver bara betalas om bilen blir såld! (Ingen fara om det inte görs från början, det går att lägga till försäkringen så länge annonsen finns kvar på Blocket och om inget ägarbyte har skett.)
  • Vid köp fyller säljare och köpare tillsammans i ett särskilt besikningsprotokoll. Protokollet tar köparen med sig, det behövs om något händer med bilen.
  • Efter ägarbytet börjar Begagnatförsäkringen gälla automatiskt och ger ett extra skydd i 6 månader. Tänk på att det behövs en ordinarie bilförsäkring också. Alla med Begagnatförsäkring får också 10% rabatt på Ifs bilförsäkringar, det kan vara bra att veta.
  • Om något skulle hända med bilen vänder sig köparen sedan direkt till försäkringsbolaget för hjälp, smidigt och enkelt.

Lycka till med bilaffären!

Försäkring från If

Ring If direkt på:
0771-655 655 vid frågor om försäkringen eller fel på bilen.

Håll utkik efter symbolen!